Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

12 juni 05:52, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

Här följer ett urval av nattens händelser. Dagens presstalespersoner är Peter Adlersson och Thomas Fuxborg.

00.34 Gullspång, trafikolycka
På länsväg 200 i Gunnarstorp har två bilar kolliderat. Båda bilarna måste bärgas från platsen. Inga uppgifter om personskador. Föraren av den ena bilen, en man i 45-årsåldern, misstänks för drograttfylleri och tas med för provtagning.

02.52 Borås, inbrott
Larm om inbrott på Almåsgrillen. Patrull på väg fram möter en moped i full fart på väg från brottsplatsen. Patrullen kör efter och strax därefter kör mopeden omkull och två killar springer från platsen. Mopeden, en hjälm samt en påse med stöldgods tas i beslag. Man söker efter de två som sprang från mopeden med bl a en polishund. Efter en stund hittas den ena killen i en trädgård gömd under en studsmatta. Efter en liten stund hittas även den andra killen och båda grips.

04.24 Mark, inbrott
I Torestorp har det varit inbrott i en möbelaffär. Någon har brutit upp ett fönster och tagit sig in. Vittnen ringer polisen om att minst en person efter inbrottet hoppat in i en bil och kört från platsen. Efter ett tag träffar polisen på bilen och en kvinna i 45-årsåldern är förare. Hon grips misstänkt för inbrott och bilen tas i beslag då det finns misstänkt stöldgods i den.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen