Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

12 juni 06:33, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Jönköping.

06.30 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 25-tal rutinärenden, de flesta utan brottsmisstanke. Två personer är gripna, ingen omhändertagen och två har fått följa med för provtagning.

01.44 vid en rutinkontroll av en bilist på E4 Ekhagen uppstod misstanke om drograttfylleri. Det var en man i 20-årsåldern som fick följa med för provtagning.

01.50 vid en rutinkontroll av en bilist i Reftele sprang två personer från bilen efter att den stannat. Polisen sprang och spårade ifatt två personer som kunde misstänkas för ringa narkotikabrott. I den stoppade bilen anträffades misstänkt stöldgods. Två män i övre tonåren greps, misstänkta för inbrott i Sunnaryds turistinformation.

02.08 larm om brand utomhus på Laggargatan i Habo. Det visade sig vara en bil som brann och polisen har påbörjat en utredning om skadegörelse. Ett par andra bilar skadades i samband med branden.

Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

 

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen