Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

13 juni 06:10, Sammanfattning natt, Hallands län

God morgon! Torsdagens presstalespersoner är Anna Göransson och Peter Adlersson. Nedan ett urval av nattens händelser i länet.

00.10 Rån, Drivhusvägen Halmstad. Ett rån inträffar då en man blir slagen med en flaska i huvudet. Han uppger att han svimmat av och sedan tagit sig hem. Polis och ambulans skickas till platsen. Mannen förs med ambulans till sjukhus då han fått en sårskada i huvudet. Mannen, som är i 50-års åldern, ska ha blivit rånad på halsband, armband och bankkort. Det finns ingen misstänkt för rånet.

00.38 Trafikbrott, E6 Kungsbacka. En personbil stannas för kontroll av polispatrull, och föraren misstänks för trafikbrott. Bilen tas i beslag enligt trafikbrottslagen.

01.12 Stöld, Hjälmared, Kungsbacka. Polis skickas till en bostadsadress där inringare just haft inbrott. Två bilar är tillgripna i samband med inbrottet, och dessa körs nu från platsen. En av bilarna ska dock krocka i anslutning till brottsplatsen, och denna tas i beslag. Den andra bilen anträffas inte, och efterlyses som tillgripen. En anmälan grov stöld genom inbrott upprättas. Det finns ingen misstänkt för händelsen.

02.56 Arbetsplatsolycka, Trönninge, Halmstad. Polis och ambulans skickas efter larm om en man som vält i en truck. Han uppges vara vaken och talbar, och uppger smärta i nacke och rygg. Han förs med ambulans till sjukhus, och en anmälan om arbetsolycka upprättas.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen