Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

13 juni 06:10, Sammanfattning natt, Västra götalands län

God morgon! Torsdagens presstalespersoner är Anna Göransson och Peter Adlersson. Nedan ett urval av nattens händelser i länet.

22.31 Rattfylleri, väg 46, Falköping. Polis stoppar en personbil för kontroll. Föraren, en man, blåser positivt för alkohol i polisens sållningsinstrument och tas med för provtagning. Efter provtagning är mannen  misstänkt för grovt rattfylleri.

22.59 Åbäcksgatan, Mölndal. Polis skickas till platsen efter att en inringare kontrollerat en parkerad bils registreringsskylt. Skylten går till en Volvo, men den parkerade bilen är en Porsche. Bilen visar sig vara tillgripen. Ägaren kontaktas och bilen bärgas från platsen.

00.23 Grov olovlig körning, Härenegatan, Lidköping. Polispatrull stoppar en personbil för kontroll, där föraren, en man, visar sig ha ett återkallat körkort. Han är nu misstänkt för grov olovlig körning.

01.31 Bilar som brinner, Köldgatan, Göteborg. Polis och räddningstjänst skickas till platsen efter samtal om två bilar som brinner- På plats konstateras att det brunnit under bilarna, och att dessa blivit rökfyllda. Polis upprättar anmälan gällande skadegörelse genom brand.

01.40 Bil som brinner, Fänkålsgatan, Göteborg. Polis och räddningstjänst skickas till platsen efter larm om brand i en parkerad bil. En anmälan skadegörelse genom brand upprättas, och polis kontaktar bilägaren.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen