Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

13 juni 06:50, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Östergötland.

06.15 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 55-tal rutinärenden, de flesta utan brottsmisstanke. En person har gripits, två har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och två har fått följa med för provtagning.

00.48 SOS-larm till polisen om brand utomhus. Det visade sig vara en moped som brann och polisen har påbörjat en utredning om skadegörelse. Det finns ingen misstänkt.

01.07 ordningsvakt ringde från ett nöjesställe på Platensgatan med anledning av att en person hade gripits för våldsamt motstånd och våld mot tjänsteman. Polisen åkte till platsen och förde den misstänkte till polisstationen varvid gripandet hävdes. Mannen lades in i en arrest för tillnyktring och kommer att förhöras för våldsamt motstånd och våld mot tjänsteman, mot ordningsvakten. Det var en man i 45-årsåldern.

02.08 vid en rutinkontroll av en bilist på Västra vägen i Linköping uppstod misstanke om drograttfylleri. Det var en man i 25-årsåldern som fick följa med för provtagning och förhör.

04.01 vid en rutinkontroll av en bilist i Fiskeby uppstod misstanke om drigrattfylleri. Det var en man i 20-årsåldern som fick följa med för provtagning och förhör.

Inga andra brott eller allvarliga händelr finns att rapportera om.

 

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen