Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

13 juni 07:12, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. Två personer har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke. En anmälan gällande olovlig körning har upprättats i Sundsvall.

Här följer ett urval av nattens händelser:

01:56 Inbrottsförsök, Sundsvall
Polis beordras till Njurunda med anledning av ett inbrottsförsök i en villa. Någon har varit inne i anmälarens garage och när anmälaren går till garaget och konfronterar personen uppstår tumult. Gärningspersonen lämnade platsen i en bil och ska inte ha fått med sig något. Polis har sökt i området, men utan resultat. En anmälan gällande försök till stöld upprättas.

02:10 Rattfylleri, Kramfors
En patrull stoppar och kontrollerar en bilist på riksväg 90 utanför Kramfors. Föraren, en man, medtas för provtagning. Han misstänks för drograttfylleri, olovlig körning och brott mot knivlagen.

03:03 Stöld/inbvrott, Sundsvall
Polis beordras till Johannedal där det varit inbrott i en bostad. En ruta på en balkongdörr är trasig och bland annat saknas en dator. Patrullen håller förhör och upprättar anmälan gällande grov stöld genom inbrott, samt skadegörelse.

En viltolycka har anmälts till polisen under natten. Ingen person skadades i samband med olyckan.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen