Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 13 juni 12:53

13 juni 12:00, Trafikolycka, Tranås

Trafikolycka vid skola.

10.55 SOS-larm till polisen om att en trafikolycka ska ha inträffat vid en skola på Sofia Dahlbergs gata i Tranås. Enligt larmet ska en det vara en kundvagn och en personbil inblandade.

10.59 polisen är framme på olycksplatsen.

11.05 två tonåringar förs till sjukhus med ambulans, de har sårskador, andningssvårigheter och smärta på olika delar av kroppen. Enligt tidiga uppgifter från platsen ska de ha åkt i en kundvagn efter en A-traktor och då ha skadats.

11.23 polisen har påbörjat en utredning om vårdslöshet i trafik och vållande till kroppsskada. Den aktuella A-traktorn tas i beslag för en teknisk besiktning.

11.27 bärgare beställs till A-traktorn.

11.56 polisen är nu klar på olycksplatsen och åker till sjukhuset för att om möjligt hålla förhör med de skadade.

12.43 De två drabbade som fördes till sjukhus var båda vakna och talbara när patrullen kom dit. En av dem har en befarad hjärnskakning och den andre en armfraktur. Olyckan ska ha skett efter att de tolkat bakom en A-traktor med en bogserlina fäst mellan fordonet och kundvagnen. I en kurva har kundvagnen åkt in i en trottoarkant och vält, det hela ska ha skett i låg hastighet.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen