Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 14 juni 16:13

14 juni 00:54, Brand, Malmö

Brand i flerbostadshus på Västra Rönneholmsvägen

Polis har bistått räddningstjänst i arbetet på Västra Rönneholmsvägen vid en brand i ett flerbostadshus. Polisens arbete på plats har bestått i evakuering av de boende samt avspärrningar. Inga personer ska ha skadats och samtliga har evakuerats.

Vägar som berörs av avspärrningar är:

Västra Rönneholmsvägen, från Edward Lindahlsgatan till Carl Gustafs väg.

Kronborgsvägen, från Tuborgsgatan till Carl Gustafs väg.

Krutmeijersgatan är delvis avstängd.

Maribogatan och Tuborgsgatan är avstängda.

 

Uppdaterat kl. 09.15

Krutmeijersgatan är nu öppen för trafik.

Uppdatering kl. 15.45: Polisen arbetar fortsatt på brandplatsen.

Under dagen har ett tiotal fordon flyttats från gatorna kring drabbad adress med hjälp av bärgare. Anledning till flyttningarna är rasrisk från byggnadskonstruktionen och därmed risk för egendomsskada samt trafikhinder i samband med släckningsarbetet då räddningsfordon och andra arbetsfordon inte kommit fram eller fått tillträde till behövliga platser.

Fordonen är i första hand flyttade till gator i närområdet. Polisen har nått eller försökt nå fordonens registrerade ägare för information om flyttningarna.  

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen