Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

14 juni 05:51, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

Här följer ett urval av nattens händelser. Dagens presstalespersoner är Peter Adlersson och Christer Fuxborg. Ikväll kommer Thomas Fuxborg.

UPPDATERING: Branden på Hässle Torg ska nu vara släckt och avspärrningarna har minskats ner. Polisen kommer under förmiddagen att inleda en kriminalteknisk undersökning på platsen. Inledningsvis fanns uppgifter om att en handgranat kastats in i lokalerna. Nationella bombskyddet har under natten undersökt lokalerna och inget explosivt har påträffats. Inga personer har kommit till skada.

00.05 Vara, drograttfylleri, häleri m.m.
På Skolgatan stoppas en bilist för kontroll. Föraren, en man i 40-årsåldern, misstänks vara narkotikapåverkad. I bilen hittas även misstänkt stöldgods samt narkotika. Detta tas i beslag och mannen grips misstänkt för drograttfylleri, narkotikabrott samt häleri.

00.22 Ale, trafikolycka
På E45 vid Älvängen har en bilist kolliderat med en älg i norrgående riktning. Älgen död på plats. Föraren förs till sjukhus men kan lämna efter kontroll.

00.28 Göteborg, rån
Vid en gångtunnel nära Frölunda Torg har en kille i 18-årsåldern blivit rånad på sin moped. Tre svartklädda män med maskering upp över näsan har med våld tvingat till sig mopeden och därefter lämnat platsen. Inga uppgifter om personskador och ingen gripen.

02.32 Skara, bilbrand
Räddningstjänsten larmas till Brunsbogatan där en bil brinner i en garagelänga. Trots att flera bilar står parkerade på platsen begränsas branden till en bil. Vissa sot och brandskador på garagelängan. Enligt räddningstjänsten är det troligen tekniskt fel i bilen som orsakat branden. Inga misstankar om brott.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen