Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

14 juni 06:00, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

Dagens presstalesperson är Peter Adlersson samt Christer Fuxborg. Till kvällen kommer Thomas Fuxborg.

22.48 Halmstad, narkotikabrott.
En patrull stannar och kontrollerar en bil på Laholmsvägen. I samband med kontrollen hittar patrullen misstänkt narkotika vilket tas i beslag. En anmälan skrivs.

23.24 Halmstad, skadegörelse genom brand.
Räddningstjänst samt polis larmas till Vallåsskolan där ungdomar försöker sätta eld på saker. Visar sig att man kastat så kallade ”molotovcocktails” in på skolområdet. De har dock landat på den asfalterade delen av skolgården. Patrullen blir även utsatt för äggkastning i samband med att de arbetar på platsen. Man skriver en anmälan då en träkonstruktion på skolgården eldhärjats. Ingen har kommit till fysiks skada och ingen är gripen.

03.51 Falkenberg, mordbrand.
Räddningstjänst samt polis larmas till Kärralyckavägen där två bilar skall brinna. Man pratar med ett vittne som säger sig ha sett någon lämna platsen strax efter att bilarna har börjat brinna. Branden släcks och platsen spärras av för en teknisk undersökning. Bilarna stod parkerade intill ett hus varför det fanns stor spridningsrisk.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen