Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

14 juni 07:08, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Jönköping.

06.50 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 35-tal rutinärenden, de flesta utan brottsmisstankar. Ingen har gripits för brott, två har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och en har fått följa med för provtagning.

00.08 larm om misshandel på Hotellplan 3 i Jönköping. En man fördes till sjukhus med ambulans, näsblod. Polisen har påbörjat en utredning om misshandel eftersom en drabbad ska ha fått slag i ansiktet, ingen är misstänkt.

00.42 samtal till polisen om en krossad glasruta på en salong på Rådhusgatan i Nässjö. Polisen har påbörjat en utredning skadegörelse.

04.18 vid en rutinkontroll av en parkerad bil i Bredasten Värnamo uppstod misstanke om att en person i bilen kunde vara drogpåverkad. Vid en husrannsakan i bilen anträffades en mindre kniv och en mindre mängd narkotika. En kvinna i 25-årsåldern fick förlja med för provtagning och förhör gällande misstanke om ringa narkotikabrott eget bruk och innehav samt brott mot knivlagen.

Det finns inga andra brott eller händelser att rapportera om.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen