Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

14 juni 07:28, Sammanfattning natt, Jämtlands län

Ett urval av nattens polisverksamhet (00-07).

Det har varit en natt med få händelser. Polisen har utfört ett antal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

04:56 Trafikolycka Offerdal, Krokom. Singelolycka på väg 340 mellan Tulleråsen och Nordannälden. Ska vara en timmerbil som vält. Inga personskador. Totalstopp på vägen under ett tag. Vid 06:30 var bärgningen avslutad och vägen farbar igen. Anmälan trafikolycka utan misstanke om brott.

Två viltolyckor har anmälts till polisen under natten och morgonen. Ingen person skadades i samband med olyckorna.

Den äldre kvinna som saknas i Östersund sedan i söndags är fortfarande försvunnen. Sökinsatser har pågått hela natten och kommer att fortsätta under dagen, i första hand med polispatruller och fjällräddare. Om vädersituationen tillåter kommer sökinsatser även att genomföras från luften med helikopter och drönare.

I övrigt är det en morgon utan akuta händelser i länet.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen