Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

14 juni 18:45, Försvunnen person, Östersund

Polisen efterlyser tips i sökandet efter försvunnen kvinna.

Sökandet fortsätter efter den kvinna i 85-årsåldern som anmälts saknad i Östersund. Kvinnan, som har sin bostad på Solliden, sågs senast i söndags. Hon brukar ofta vara ute och promenera i naturen efter stigar och motionsspår.

Kvinnan har vitt hår, är cirka 163 cm lång (se bild genom att följa länken nedan). Det är oklart vad hon hade för kläder på sig vid försvinnandet.

Under dagen har polisen sökt med hjälp av helikopter, drönare och hundpatrull. Fjällräddare, Hemvärnet och Frivilliga Motorcykelkåren deltar i sökandet.

Sökandet fortsätter under kvällen och natten. Polisen är fortsatt angelägen om att få in tips och iakttagelser som kan hjälpa oss i sökandet.

– Vi är beroende av allmänhetens ögon och öron. Alla tips är värdefulla. Låt oss avgöra vad som är intressant, säger Eva Helin som är räddningsledare.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen