Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

14 juni 22:32, Trafikbrott, Västmanlands län

Några trafikbrott som rapporterats under natten.

Kl 22:32 I Kungsör kör en man född -92 bil på E20 trots att bilen har körförbud pga obetald skatt vilket han informeras om.
Kl 23:46
Kör "raggarbilar och annat" mot enkelriktat på Torggatan i Köping enligt en anmälare. Det ska vara omskyltat i samband med studentfirande och tillfälliga skyltar sitter eventuellt fortfarande uppe. Polisen hinner inte undersöka detta under natten.
Kl 00:20 Kontrolleras däckens mönsterdjup på en personbil på Fatbursgatan i Västerås. Djupet är för litet och den man född -94 som kör bilen bötfälls.
Kl 00:42 Kör en kvinna född -96 bil med körförbud på Lantvärnsgatan i Västerås vilket hon blir informerad om av polis.
Kl 02:32 En bilförare född -01 kör över heldraget. Polisen bötfäller honom.
Kl 03:02 Stoppas en personbil på Öster Mälarstrands Allé i Västerås då bilen har körförbud. Den man född -88 som kör bilen är dock av annan åsikt och polisen skriver en anmälan.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen