Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

15 juni 07:00, Sammanfattning natt, Västra götalands län

Det har varit en normal helgnatt och inga större händelser har rapporterats till polisen.

23.08 Mellerud, brand
Polis och räddningstjänst larmas till en fastighet med företagslokaler där det ska brinna. Det visar vara en micro i källaren som orsakat branden, ingen misstanke om brott. Räddningstjänsten åtgärdar och inga personskador.

23.26 Göteborg, inbrott
Vid Måns Bryntessonsgatan griper polisen två personer under pågående inbrott i Nylöse kyrkan.

23.55 Göteborg, skadegörelse
Vid Ekedalsgatan griper polisen två män som klottrat med färgburkar. De omhändertas för fylleri och är misstänkta för skadegörelse och narkotikabrott eget bruk. 

02.25 Göteborg, brand
Polis och räddningstjänst larmas till Blidvädersgatan med anledning av rökutveckling i en lägenhet. Räddningstjänsten bryter upp dörren och det ryker i lägenheten. Någon har bränt fast Halloumi på spisen. Lägenhetsinnehavaren är misstänkt för allmänfarlig vårdslöshet. Inga personskador.

02.46 Göteborg, trafikolycka
Vid Olof Palmes plats är det en man som blir påkörd av en taxi. Han körs till Sahlgrenska sjukhjuset med skrapsår på buken.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen