Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

15 juni 07:20, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Sammanfattning av natten i Jönköpings län.

Polisen i Jönköpings län har hanterat 90 ärenden mellan kl 22 och 06. Ingen har gripits, men 17 personer har frihetsberövats på grund av fylleri, narkotikapåverkan, rattfylleri eller att personen varit stökig.

Polisen har hanterat flera larm om bråk eller misshandel där ingen ska ha blivit allvarligt skadad. Dessutom har polisen åkt på en mängd larm från allmänhet eller på eget initiativ som inte har lett till brottsmisstankar.

03.03 Polisen fick flera samtal om ett större bråk på Storgatsbacken i Värnamo. Polis åkte dit för att få grepp på läget. En man i 30-årsåldern fördes till sjukhus med ambulans. Han bedömdes inte vara allvarligt skadad. Den som ska ha slagit honom kunde inte gripas på platsen. Polisen har pratat med vittnen och tagit uppgifter för en anmälan om misshandel av normalgraden. Det ska ha uppstått ett bråk på en restaurang på platsen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen