Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

15 juni 07:37, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Sammanfattning av natten i Södermanland.

Polisen i Södermanland har hanterat närmare 100 ärenden mellan kl 22 och 06. Två har gripits (se notiser nedan) och tio personer har frihetsberövats på grund av fylleri, narkotikapåverkan eller rattfylleri. Polisen har åkt på flera larm om bråk, misshandel, skadegörelse, etc, där ingen ska ha blivit allvarligt skadad. Dessutom har polisen genomfört en mängd kontroller på eget initiativ eller på larm från allmänheten, som inte har lett till några brottsmisstankar.

02.06 Polis larmades till Sköldinge, Katrineholms kommun. En kvinna hade olovligen tagit sig in på ett boende. Vid omhändertagande satte sig kvinnan till kraftigt motvärn och fortsatte vara stökig i polisbilen, varpå hon blev gripen. Kvinnan, som är i 45-årsåldern, är misstänkt för olaga intrång, våldsamt motstånd, våld mot tjänsteman och ofredande.

02.27 En man i 20-årsåldern skulle omhändertas för fylleri i centrala Nyköping. I samband med ingripandet ska mannen ha gjort kraftigt motstånd och hotat tre poliser. Han blev gripen, misstänkt för tre fall av hot mot tjänsteman, förgripelse mot tjänsteman, våldsamt motstånd, samt narkotikabrott.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen