Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Uppdaterad 16 juni 10:32

15 juni 14:13, Övrigt, Stockholms län

Fyra personer greps i polisområde Stockholm syd under lördagen den 15 juni 2019.

Polisen har under lördagen bedrivit en insats i en förundersökning som avser ett grovt brott. De insatser som har gjorts har gjorts på flera platser i Stockholms län, gripandet skedde i polisområde Stockholm syd.

Gripandet skedde i en lägenhet och den lägenheten är avspärrad så att polisens tekniker kan arbeta med sin undersökning.

Uppdatering klockan 17:16
De fyra personer som greps är anhållna efter beslut av åklagaren.

Uppdatering den 16 juni klockan 10:28
Under helgen kommer arbetet i förundersökningen angående människorov som inleddes fredagen den 14 juni fortsätta. En av åtgärderna är att hålla förhör med de fyra anhållna personerna.

De fyra personer som är anhållna greps i en lägenhet i Hammarbyhöjden lördagen den 15 juni. Det går inte att utesluta att fler personer kommer gripas i det fortsatta utredningsarbetet.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen