Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Uppdaterad 15 juni 23:31

15 juni 22:50, Sammanfattning kväll, Norrbottens län

Ett urval av kvällens händelser.

15:23 Bråk/Fylleri centrala Gällivare

Patrull kallades till en pågående misshandel mellan två personer på torget i Gällivare. Då patrullen kom till platsen kunde de konstatera att det var en dispyt mellan två män. Den ena mannen vart avvisad från torget medan den andra en man i 60 års åldern påvisade ett aggresivt beteende samt var kraftigt onykter. 60 åringen omhändertogs enligt LOB.

17:10 Trafikolycka Hallbäcken Luleå

Räddningstjänst, ambulans och polis skickades till Hallbäcken gällande en trafikolycka singel. Föraren en kvinna i 55 års åldern var inte skadad. Patrullen dokumenterade olycksplatsen, patrullen höll förhör med föraren och skrev anmälan trafikolycka utan misstanke om brott.

20:25 Trafikolycka, Parkasleden Gällivare

En kollision mellan två bilar skedde på Parkasleden i höjd med Hennix bilskola. Räddningstjänst, ambulans och polis kallades till platsen. En kvinna fördes iväg med ambulansen då hon slagit sig i ratten. Patrullen har hållit förhör med de inblandade och anmälan trafik har upprättats. Förarna en kvinna i 20 års åldern och en man i 30 års åldern blåste bägge negativt.

21:04 Trafikolycka/rattfylleri, E45 Jokkmokk

En man i 55 års åldern fördes med ambulans till Gällivare sjukhus efter att han kört omkull med en moped. Mannen har blåst positivt i sållningsinstumentet och blodprov togs på lassarettet. Olycksplatsen är dokumenterad och patrullen skriver anmälan trafikolycka samt rattfylleri alternativt grovt rattfylleri.

 

 

 

 

 

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen