Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

16 juni 07:00, Sammanfattning natt, Hallands län

Det har varit en stökig natt med mycket fylleri och bråk.

22.37 Halmstad, skadegörelse
Vid Vallåsskolan blir två väktare tvungna att backa undan när de blir utsatta för stenkastning av ett flertal tonåringar. Framrutan på deras väktarbil går sönder efter att träffats av stenar. Polis kommer till platsen och sex tonåringar identifieras och en anmälan gällande skadegörelse skrivs. Väktarna klarar sig utan fysiska skador.

01.13 Kungsbacka, narkotikabrott
Vid Sjöallén kontr5olleras en man som misstänks vara narkotiokapåverkad. Han får följa med för provtagning och han misstänks även för innehav.

01.34 Halmstad, grov misshandel
Vid Bankgatan är det en man i 30-årsåldern som blir nedslagen till marken. Han blir även sparkad i huvudet när han ligger ner. Han körs till sjukhus med svåra skallskador.  Ingen person gripen.

03.22 Kungsbacka, rattfylleri
På Säröleden stoppas en kvinnlig bilist för kontroll. Hon misstänks vara alkoholpåverkad och får följa med för provtagning.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen