Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

16 juni 07:00, Sammanfattning natt, Västra götalands län

Det har varit en stökig natt med mycket fylleri och bråk.

23.57 Göteborg, trafikolycka
Vid Eriksbo Västergärde är det en man i dryga 50-årsåldern som berusad springer ut på Gråbovägen och blir påkörd av en bilist. Han körs till sjukhus med frakturer.

00.40 Partille, trafikolycka
Vid Tillfällavägen är det en bilist som kör av vägen och bilen blir liggandes på taket. Två killar körs till sjukhus utan livshotande skador.

02.28 Göteborg, inbrott
Vid Erik Dahlbergsgatan griper polisen en man i 40-årsåldern under ett pågående inbrott i en lägenhet.

02.46 Göteborg, misshandel
Vid Kaptensgatan är det en man som försöker avbryta en pågående misshandel och blir då själv misshandlad. Han blir nedslagen till marken och slår då huvudet i en trottoarkant. Han blir sparkad i huvudet när han ligger på marken. Han körs till sjukhus med illamåencde och blöder kraftigt. Gärningsmännen två personer åker från platsen med elcyklar. Den första personer som blev slagen hade lämnat platsen. 

03.27 Göteborg, rattfylleri
Vid rondellen utanför brandstationen i Gårda är det en bilist som kör av vägen. Två poliser på väg hem från arbetet griper föraren som misstänks för rattfylleri. 

03.11 Grebbestad, bråk
Polis larmas till torget där ett flertal personer som bråkar. En person vill anmäla en misshandel, har blivit slagen i ansiktet ett flertal gånger. Två killar i 18-årsåldern är misstänkt för misshandeln. Den slagne var inte i behov av sjukhusvård. 

03.47 Göteborg, grov misshandel
Vid Julias gata är det en man som knivhuggen i ena benert av två för honom okända personer. Ambulans vårdar mannen på plats.

04.33 Göteborg, inbrott
Vid Åvägen griper polisen en man i 50-årsåldern under pågående inbrott på ICA Supermarket. En väska innehållande en vinkelslip tas i beslag.

04.41 Göteborg, inbrott
Vid Sisjön konstaterar väktare att någon har krossat en ruta till ett maskinuthyrningsföretag och tagit sig in i lokalerna. Tjuven var borta och det är oklart vad som saknas.

05.15 Göteborg, bråk
Polios larmas till Andra Långgatan med anledningt av att fyra personer bråkar i barne på Wandas. Polis omhändertar en av personerna för fylleri och ingen vill anmäla något brott.

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen