Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Uppdaterad 16 juni 07:49

16 juni 07:05, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet (22-07).

Tre personer har omhändertagits för fylleri och en person har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

22:57 Misshandel Umeå. Man som anmäler att han blivit misshandlad av en ungdom vid Döbelns park. Inget sjukvårdsbehov. Polis har varit på platsen och hållit förhör. En anmälan om misshandel kommer att upprättas.

01:38 Misshandel Umeå. Samtal om bråk vid restaurang i centrala Umeå. Polis har varit på platsen och hållit förhör. En anmälan om ofredande kommer att upprättas.

03:17 Trafikolycka Sävar, Umeå. Se separat händelse.

Två viltolyckor har anmälts till polisen under natten och morgonen. Ingen person skadades i samband med olyckorna.

En morgon utan akuta händelser i länet.

Uppdatering angående Midnattssolsloppet

Oerhört lugn kväll. Cirka 12000 besökare. Ett 30-tal har avvisats från öltältet, ingen omhändertagen LOB. Bra stämning. Inga kända anmälningar, dock ej kontrollerat med Polisens kontaktcenter.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen