Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

16 juni 07:30, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens polisverksamhet (00-07).

Fem personer har omhändertagits för fylleri. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

02:09 Trafikolycka Norra Alnön, Sundsvall. Singelolycka där motorcykel kört in i ett träd. Föraren har fått hjälp att ta sig hem men är senare hämtad av ambulans på grund av nacksmärtor. Polis har varit på platsen, en anmälan om trafikolycka kommer att upprättas.

05:09 Misshandel Örnsköldsvik. Man som ska ha misshandlat en kvinna i centrala Örnsköldsvik. Polis har varit på plats för initiala utredningsåtgärder. Mannen gripen misstänkt för misshandel. Efter förhör kommer åklagare att ta ställning till ifall mannen ska anhållas eller släppas fri.

Tre viltolyckor har anmälts till polisen under natten och morgonen. Ingen person skadades i samband med olyckorna.

Stadsfesten Kramfors

Många flera besökare under lördagen, ungefär 3000 besökare in på området enligt arrangören, samt ett stort antal personer som uppehöll sig vid tivolit.

 

1 brott ringa narkotikabrott eget bruk.

1 anmälan om misshandel.

2 stycken anmälan om sexuellt ofredande.

1 anmälan om ofredande.

1 anmälan om brukande av falsk urkund.

6 stycken personer omhändertagna enligt LOB och förvarstagen i polisarrest.

4 stycken minderåriga överlämnad till socialtjänsten pga. berusning.

1 anmälan om våldsamt motstånd.

Åter igen, likt fredagen nekades ett antal personer att komma in på området på grund av berusning.

Det blev för polisen, inget utöver den vanliga arbetsmängd man kan förvänta sig och den polisiära personalen kunde hantera de ärenden som uppstod på ett bra sätt.

Att lördagen renderar i något fler ärenden är inget konstigt då antalet besökare blev avsevärt högre än fredagen och vädret blev fantastiskt bra.

Jag vill som polisinsatschef under Kramfors stadsfest 2019, rikta en stor eloge till samtliga inblandade aktörer, som tillsammans i dialog när det så behövdes, såg till att det blev en bra genomförd stadsfest.

/Jens Melinder, polisinsatschef

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen