Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

16 juni 07:41, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Sammanfattning av natten i Jönköpings län.

Polisen i Jönköpings län har hanterat drygt 110 ärenden mellan kl 22 och 06. En person har gripits (se notis nedan) och 24 har frihetsberövats på grund av fylleri, narkotikapåverkan, eller misstankar om rattfylleri.

23.07 Polis larmades till Ekenässjön, Vetlanda kommun. En man hade tagit sig in i en lägenhet och varit hotfull. Polis åkte dit med flera patruller. En misstänkt gärningsman som hade en kolsyrepistol kunde gripas. Han är i 45-årsåldern. Mannen är misstänkt för grovt olaga hot och vapenbrott. Vid 07.40-tiden var mannen fortfarande formellt gripen. Han hade inte kunnat förhöras på grund av berusning.

I övrigt har polisen hanterat en del bråk utan allvarlig utgång, trafikbrott, viltolyckor, m.m., m.m. Inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen