Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

16 juni 07:46, Trafikolycka, singel, Ludvika

En anmälan inkom om en personbil som körts i diket utefter Rv66 vid Sörvik norr om Ludvika.

Anmälaren hade åkt bakom den aktuella bilen som kördes av vägen och fastnade i diket. Den ensamme manlige föraren tog sig ur bilen till synes oskadd. Anmälaren uppfattade att mannen var påverkad av något.

Då polispatrullen anlände till platsen drygt 10 minuter senare hade mannen hunnit lämna platsen. Anmälaren kunde lämna ett bra signalement på mannen vilket gjorde att polispatrullen efter en dryg halvtimmes letande kunde hitta honom utomhus en bit från platsen för olyckan.

Mannen som är 27 år medtogs för provtagning och förhör. Han är nu misstänkt för rattfylleri alternativt grovt rattfylleri. Eventuellt kommer fler brottsrubriceringar tillkomma.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen