16 juni 08:05, Sammanfattning natt, Jämtlands län

Ett urval av nattens polisverksamhet (00-07).

En person har omhändertagits för fylleri och en person har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon, en ordningsbot har utfärdats på grund av körförbud och en anmälan för grov olovlig körning.

Här följer ett urval av nattens händelser:

01:34 Olaga hot Östersund. Ska vara en man som hotar en kvinna i centrala Östersund. Polis beordras till platsen. Patrullen har hållit förhör och kommer att upprätta en anmälan om olaga hot.

04:06 Rattfylleri Östersund. Polis stoppar och kontrollerar ett fordon i centrala Östersund. Föraren, en man, är gripen misstänkt för grovt rattfylleri och olovlig körning. Efter förhör kommer åklagare att ta ställning till ifall mannen ska anhållas eller släppas fri.

Den saknade kvinnan har inte påträffats. Sökandet återupptas nu på morgonen med resurser från polis och fjällräddare, Hemvärnet samt Missing people

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen