Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

16 juni 13:14, Mord/dråp, försök, Linköping

Man häktad för försök till mord.

Polisen har under söndagen deltagit vid en häktningsförhandling. Det gällde transport av en anhållen man i 25-årsåldern som var misstänkt för försök till mord.

Mannen greps natten till torsdagen. Polis fick larm kl 02.13 från flera personer om bråk i en bostad i Skäggetorp, Linköping. En kvinna hade fallit från en balkong på tredje våningen under oklara omständigheter. Hon fördes till sjukhus med ambulans. Skadeläget är oklart för polisens presstjänst. Mannen i 25-årsåldern greps på platsen och anhölls senare av åklagare, som misstänkt för försök till mord. Under torsdagsmorgonen arbetade polisen med att hålla förhör, knacka dörr och utföra en brottsplatsundersökning.  

Under söndagen häktades mannen på sannolika skäl misstänkt för försök till mord. Ärendet leds av en åklagare på Åklagarkammaren i Linköping. Ytterligare information om ärendet kan inte lämnas av polisen, på grund av förundersökningssekretess.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen