Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Uppdaterad 16 juni 14:27

16 juni 13:18, Trafikolycka, Vansbro

Två personbilar har kolliderat på Rv26 ca fyra km norr om Vansbro

Enligt initiala uppgifter är det tre personer inblandade som samtliga har tagit sig ur bilarna. Någon eller några klagar över nacksmärtor.

Polis och räddningspersonal är på väg till platsen. Även ambulanshelikopter på väg som beräknas landa vid olycksplatsen kl 13:30.

UPPDATERING KL 13:30. Räddningstjänsten är på plats och har slagit stopp för trafik förbi olycksplatsen. Det beräknas vara stopp i minst 30 minuter. Ambulanshelikoptern har landat på vägen invid olycksplatsen. Polis är ännu inte framme vid platsen.

NY UPPDATERING kl 14:07: Två inblandade har förts med ambulans till sjukhus med nack och ryggsmärtor. Så snart ambulanshelikoptern har lyft, vilket förväntas ske inom några minuter, kommer trafiken att kunna släppas på växelvis förbi platsen.

NY UPPDATERING KL 14:20. Vägen åter helt avstängd p.g.a. att bärgning påbörjats. Prognosen säger att bärgningen kommer att ta ca 15 - 20 minuter.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen