Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

16 juni 17:21, Försvunnen person, Östersund

Uppdatering gällande sökandet efter den försvunna äldre kvinna i Östersund

Efter flera dagars intensivt sökarbete har beslut fattats att avsluta räddningstjänst rörande den saknade kvinnan i Östersund.

Detta innebär att det aktiva sökandet i stor skala nu avslutas och de olika resurser som biträtt i sökandet återgår till sina baseringar. Sökområdet har omfattat ett stort område runt kvinnans bostad. De olika tips som inkommit har också kontrollerats löpande under de senaste dagarna. Polisen är även fortsättningsvis intresserade av eventuella iakttagelser av kvinnan.

Polisen vill passa på att tacka alla frivilliga resurser som hjälpt till i sökarbete.

- Vi har genomfört alla de sökåtgärder som vi bedömer relevanta och därför avlutas nu det aktiva sökarbetet, säger Hans Ängquist, räddningsledare.

Anhöriga har underrättats om beslutet att avsluta räddningstjänsten.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen