17 juni 06:03, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

God morgon! Dagens presstalesperson är Anna Göransson och under kvällen Ulla Brehm.

17.04 Rattfylleri, Peppargatan, Göteborg. Polis skickas till platsen där en mc och en personbil kolliderat. Föraren av mc-n, en man, förs med ambulans till sjukhus. Han ska ha kört utan hjälm och skyddskläder och enligt initiala uppgifter ska han vara allvarligt skadad. Mc-n bärgas i beslag. I samband med olyckan finns misstanke om rattfylleri avseende mc-föraren.

18.43 Rattfylleri, Sjöbo Torggatan, Borås. Polis stoppar en personbil för kontroll, där föraren, en man, visar tecken på narkotikapåverkan. Han tas med för provtagning misstänkt för drograttfylleri.

21.56 Trafikbrott, Marieforsleden, Mariestad. Polis stoppar en personbil för kontroll. Bilen är belagd med brukandeförbud samt körförbud. Polis avskyltar bilen.

23.48 Skadegörelse, bil som brinner. Polis och räddningstjänst skickas till platsen efter larm om en bil som brinner. En anmälan gällande skadegörelse genom brand upprättas.

03-354 Stöld / inbrott, Sturegatan, Nossebro, Essunga. Polis skickas till platsen efter samtal om inbrott i en livsmedelsbutik. Väktare finns på platsen, men lokalen är tom på gärningsmän. En dörr har brutits upp och larmet slagits sönder. Brytmärken finns på ett kassaskåp, men inget uppges vara tillgripet. En anmälan om försök till stöld upprättas.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen