Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

17 juni 07:22, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Östergötland.

06.39 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 35-tal rutinärenden, de flesta utan brottsmisstankar. Ingen har gripits, två har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och två har fått följa med för provtagning.

00.15 vid en rutinkontroll av en bilist på Skärblackavägen visade det sig att bilföraren saknade körkort. Det var en man i 50-årsåldern som blev misstänkt för grov olovlig körning. Bilen togs i beslag av polisen för att det ska prövas om den kan förverkas av åklagare på grund av upprepade trafikbrott.

02.47 larm om inbrott i en lokal på Alsätersvägen i Norrköping. När polisen kom dit visade det sig ha varit inbrott men det är oklart vad som stulits. En utredning om stöld genom inbrott är påbörjad och en platsundesökning är genomförd. Ingen är misstänkt.

Inga andra brott eller allvarliga händelser finns att rapportera om.

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen