Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

17 juni 07:20, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Det har varit en natt med låg arbetsbelastning. Polisen har utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke. En bilist i Skellefteå har bötfällts för trafikbrott.

Här följer ett urval av nattens händelser:

22:39 Misshandel, Malå
Polis beordras till en adress i Malå efter samtal om en misshandlad kvinna. Kvinnan uppger initialt att hon blivit misshandlad av en man, men vill inte medverka. Patrullen upprättar en anmälan.

23:44 Brand, Umeå
Larm inkommer om brand i byggnad Väst på stan. Det ska röra sig om en gammal brand i ett förråd. Patrullen håller förhör upprättar en anmälan om allmänfarlig vårdslöshet, då branden troligen orsakats av att en varm grill ställts in i förrådet.

00:41 Fylleri/LOB, Umeå
Se text i länken nedan.

Tre viltolyckor har anmälts till polisen under natten. Ingen person skadades i samband med olyckorna.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen