Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

17 juni 17:58, Försvunnen person, Västerås

Äldre kvinna försvann ifrån sin bostad i Hökåsen.

En kvinna i 80-års åldern saknas vid 18-tiden av sin make. Kvinnan ska ha varit hemifrån sedan en timme och inte kommit tillbaka. Polispatruller tar sig till Hökåsen och börjar leta. Samtidigt meddelas grannar och boende i området att kvinnan saknas.
Vid 19-tiden ringer en av kvinnans grannar och meddelar att hon har hittat på henne. Grannen har satt sig på sin cykel och börjat leta för att en stund senare hitta på kvinnan i en slänt cirka 400 meter från hemmet.
Kvinnan har ramlat och har ej kunnat tagit sig upp. Kvinnan klagar på smärtor i ryggen. Ambulansen med hjälp av räddningstjänsten lyfter upp kvinnan ur slänten som får åka med ambulansen till sjukhus.
Polisen vill tacka för all hjälp.Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen