Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Uppdaterad 18 juni 07:45

18 juni 01:10, Sammanfattning natt, Jämtlands län

Ett urval av nattens händelser.

22:25 Försvunnen person, Torvalla Östersund

En 11-årig pojke anmäldes försvunnen av anhöriga då han hade varit borta i ca en timme. 4 polispatruller skickades till platsen för att söka efter pojken. Patrullerna fick hjälp av allmänheten både med att man sett pojken, och även att hjälpa till att leta efter honom. Efter ca 35 minuter återfanns pojken i då han var på väg hem. Polisen vill passa på att tacka alla hjälpsamma människor som gjorde polisens arbete lättare.

Uppdatering (av kommunikatör Liv Fahlén)
Under natten har en person omhändertagits med stöd av LOB, lag om omhändertagande av berusade personer. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen