Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Uppdaterad 18 juni 07:48

18 juni 01:39, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens händelser.

23:54 Inbrott, Parkskolan Örnsköldsvik

Väktare ringde polisen då de åkt gällande inbrottslarm på Parkskolan i Örnsköldsvik. Väktaren uppfattade som att det fanns personer kvar i byggnaden vid ankomsten. Patrullen som kom till platsen hittade en uppbruten dörr på taket och gärningspersonerna hade tagit sig dit via byggnadsställning. Patrullen genomsökte skolan utan att träffa på någon. Oklart i nuläget om något är stulet från skolan, Patrullen skrev anmälan stöld genom inbrott. 

Uppdatering (av kommunikatör Liv Fahlén)
Under natten har en person omhändertagits med stöd av LOB, lag om omhändertagande av berusade personer. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen