Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

18 juni 06:00, Sammanfattning natt, Västra götalands län

Det har varit en normal natt och inga större händelser har rapporterats till polisen.

23.08 Göteborg, bråk
Polisen omhändertar en man för fylleri inne på Seven Eleven vid Kungsportsavenyn som varit stökig. En anmälan gällande olaga hot upprättas mede anledning av att han hotat någon inne i butiken.

01.02 Hisingen, bilbrand
Vid Sockenvägen Kvillebäcken är det någon som krossar en ruta på en parkerad bil med hjälp av en sten och anlägger en brand i bilen.

01.09 Svenljunga, brand
Polis och räddningstjänst larmas till Stomsvägen med anledning av att det har börjat brinna i en uppställd husvagn. Branden sprider sig till en verkstadslokal vilken blir helt övertänd. Räddningstjänsten beslutar sig för att låta verkstaden brinna ner till grunden. Inmga personer ska ha befunnit sig i varken husvagnen eller verkstaden. Polisen inleder en förundersökning gällande allmänfarlig vårdslöshet. Oklart vad som orsakat branden och platsen kommer därför spärra av platsen för teknisk undersökning när räddningstjänsten är klara.

02.36 Töreboda, inbrott
Vid Almvägen konstaterasr väktare att det varit inbrott i en bostad. Någon har lyft ut en ruta på bostaden och tagit sig in. Oklart vad som saknas.

05.13 Göteborg, inbrott
En boende på Björkhöjdsstigen upptäcker att det varit inbrott i hans bostad. Någon har tagit sig in på nmedanvåningen och stulit bland annat en elbas och en röd elgitarr. 

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen