Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

18 juni 07:01, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Jönköping.

06.40 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 50-tal rutinärenden, de flesta utan brottsmisstankar. Ingen har gripits, en har omhändertagits för berusning/ordningsstörning.

01.58 en inringare meddelade till polisen att en person hade gripits för ett inbrott i Mariannelund. Inringaren hade blivit väckt av att hunden markerade att någon var i uterummet. Polisen åkte till platsen för att ta reda på närmare vad som hänt. Det visade sig att det var en kraftigt berusad man i 25-årsåldern som gått in i uterummet utan att bryta sönder eller stjäla något. Mannen blev därför misstänkt för olaga intrång och han fördes till polisstationen i Eksjö för tillnyktring.

04.05 SOS-larm till polisen om att en trafikolycka ska ha inträffat på E4 norrgående vid Gränna. Det visade sig att en bilist kört in i ett vägräcke och sedan voltat med bilen. Ingen personskada och ingen misstanke om brott. Trafiken påverkades en tid.

05.55 vid en rutinkontroll av en bilist på länsväg 127 i Vetlanda blev föraren, en man i 60-årsåldern misstänkt för olovlig körning eftersom han saknade körkort.

Det finns inga andra brott eller händelser att rapportera om.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen