Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

18 juni 07:06, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Det har varit en natt med låg arbetsbelastning. Polisen har utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

22:10 Motorfordon stöld, Umeå
En patrull kontrollerar en stulen bil som står parkerad på Mariehem. De fyra personer som sitter i bilen medtas för provtagning, då personerna misstänks vara påverkade av narkotika. Patrullen upprättar anmälan gällande tillgrepp av fortskaffningsmedel, samt ringa narkotikabrott. Bilens ägare kontaktas.

23:45 Olaga hot, Umeå
Polis beordras till en adress på Berghem där en man hotat två personer. Mannen omhändertas av polispatrull med stöd av LOB, lag om omhändertagande av berusade personer. Patrullen håller förhör och upprättar anmälan om olaga hot och skadegörelse.

00:45 Motorfordon stöld, Umeå
En patrull uppmärksammar en stulen moped på Mariehem. Två män springer från platsen, men patrullen stoppar en av dem för kontroll. Mopeden tas i beslag och en anmälan gällande tillgrepp av fortskaffningsmedel alternativt häleri upprättas.

Två viltolyckor har anmälts till polisen. Ingen person skadades i samband med olyckorna.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen