Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Uppdaterad 18 juni 07:23

18 juni 07:09, Sammanfattning natt, Kalmar län

Sammanfattning natten.

En relativt lugn natt för polisen i Kalmar län utan några större händelser. Dock ett flertal viltolyckor, åtta stycken men ingen person uppges ha skadats.

01:26 - Rattfylleri, Mörbylånga

En mopedist stoppas i Mörbylånga kommun. Patrullen fattar misstänake om att föraren av mopeden, som är en tonårspojke, är alkoholpåverkad och han tas med för provtagning. Pojken blir misstänkt för rattfylleri.

02:55 - Inbrott, Nybro

Ett inbrottslarm går på Hanemålaskolan och polisen skickas till platsen. En bil ska ha setts i området som lämnat platsen. Polisen söker av byggnaden och närområdet men i nuläget är det oklart om något tillgripits. Ingen person är gripen eller misstänkt i ärendet och polisen upprättar en anmälan om misstänkt inbrott.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen