Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

18 juni 07:17, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. Polisen har utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke. En bilist i Arjeplog har bötfällts för trafikbrott.

Här följer ett urval av nattens händelser:

00:36 Rattfylleri, Gällivare
En patrull stoppar och kontrollerar en mopedist i Gällivare. Föraren, en man, medtas för provtagning och förhör. Han misstänks vara påverkad av både alkohol och droger. Patrullen upprättar anmälan gällande drograttfylleri, rattfylleri, ringa narkotikabrott och grov olovlig körning.

02:13 Rattfylleri. Luleå
En patrull kontrollerar en bilist på Porsön. Föraren, en kvinna, medtas för provtagning. Hon misstänks för drograttfylleri, ringa narkotikabrott och olovlig körning.

03:30 Misshandel, Haparanda
Polis beordras till en adress i Haparanda centrum med anledning av en misshandel. Två män i 25-årsåldern uppger att de blivit överfallna av flera personer utomhus. Männen uppger att de blivit slagna med ett tillhygge och en av dem skjutsas till sjukhus för vård. De misstänkta personerna ska därefter ha lämnat platsen i en bil. Patrullen höll förhör och upprättar en anmälan gällande grov misshandel.

En viltolycka har anmälts till polisen under morgonen. Ingen person skadades i samband med olyckan.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen