Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

18 juni 12:45, Stöld, Västmanlands län

Några butiksstölder som rapporterats under dagen.

Kl 12:45 Civilklädd butikskontrollant i en bildelsbutik på Hallsta Gårdsgata i Västerås ser hur en man född -69 gömmer en mobiltelefonhållare i kläderna och passerar kassalinjen utan att betala. Butikskontrollant tar fast mannen som hörs och blir slutdelgiven av polis. Mobilhållaren har lämnats tillbaka till butiken.

Kl 16:03 En man född -93 plockar på sig diverse varor i en livsmedelsbutik på Ringvägen i Köping och blir stoppad av butikskontrollanter strax utanför kassorna. Mannen misstänks för stöld och när han kontrolleras av polis tillkommer misstankar om narkotikabrott.

Kl 16:10 Två ur butikspersonalen i en livsmedelsbutik i Vallby måste hålla fast en man född -94 som de misstänker har stulit. Mannen gör så mycket motstånd av händelsen rubriceras som rån i motvärnsfallet. Butiken vill också har ersättning (ca 200 kr) för de varor som förstördes i samband med att personalen grep mannen.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen