Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Uppdaterad 18 juni 19:36

18 juni 16:02, Försvunnen person, Halmstad

I dag runt lunchtid lämnade en 78-årig kvinna bostaden på Gröna gatan, kvinnan är dement.

Kvinnan är cirka 165 cm lång, smal kroppsbyggnad och har kort grått hår. Vid försvinnandet var hon troligen klädd i beige/gråa shorts med benfickor, vit T-shirt med blå ränder, eventuellt en brun tjock kofta, ett par marinblå promenadskor. Hon har glasögon och på armar och ben har hon sår efter att ha trillat.  

Om någon sett kvinnan eller har någon information som kan vara till hjälp i sökandet, ring Polisen på 114 14 där tips kan lämnas.

Uppdatering: Kl 20.20 kommer ett samtal från en kvinna som sitter i sin bil vid Preem Andersberg, i bilen har hon den försvunna kvinnan vi söker. Hon skall ha hittats på Laholmsvägen. Polispatrull kan köra hem den nu återfunna kvinnan till hennes bostad där anhöriga väntar.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen