Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

19 juni 07:04, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Östergötland.

06.20 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 50-tal rutinärenden, de flesta utan brottsmisstankar. Ingen har gripits för brott ,men en har omhändertagits för berusning och två har fått följa med för provtagning.

02.45 väktare ringde polisen om ett inbrottslarm i en kyrka på Folkborgsvägen i  Norrköping. Det visade sig att en dörr var uppbruten och någon troligen har varit inne men det har inte gått att avgöra om något har stulits. Polisen har påbörjat en utredning om stöld genom inbrott men det finns ingen misstänkt.

02.54 viltolycka på riksväg 50 mellan Motala och Skänninge. En lätt lastbil har krockat med en älg. Hela fronten på bilen skadades och den fick bärgas men föraren var oskadd. Älgen dog på olycksplatsen.

03.03 inbrottslarm från ett företag i Krokek. Någon har genomfört ett fullbordat inbrott genom att bryta upp en dörr och sedan forsla ut ett säkerhetsskåp som sedan lämnats kvar utanför. Oklart om något annat har stulits. Polisen har påbörjat en utredning om  stöld genom inbrott och även genomfört en brottsplatsundersökning.

03.22 vid en trafikkontroll på Söderleden i Norrköping blev en bilförare misstänkt för drograttfylleri. Det var en man i övre tonåren som fick följa med för provtagning och förhör misstänkt för drograttfylleri, narkotikabrott innehav och olovlig körning. 

05.40 SOS-larm till polisen om trafikolycka på Kung Valdemars väg i Vadstena där en bilist kört in i ett träd.Bilföraren, en man i övre tonåren skadade en hand. Det finns ingen misstanke om brott.

Det finns inga andra brott eller händleser att rapportera om.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen