Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

19 juni 07:04, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Jönköping.

06.48 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 25-tal rutinärenden, de flesta utan brottsmisstankar. Ingen har gripits för brott eller omhändertagits, men en har fått följa med för provtagning.

00.32 en bilist valde att inte stanna på polisens stopptecken vid en trafikkontroll på riksväg 26 i Smålandsstenar. kl. 00.48 anträffades bilen krockad i en rondell och enb stolpe var påkörd och ingen person var kvar på platsen. Spårning med hund gav ingen resultat. Polisen har påbörjat en utredning om tillgrepp av fortskaffningsmedel men det finns ingen misstänkt.

00.41 vid en rutinkontroll av en bilist på riksväg 26 i Smålandsstenar blev en bilförare misstänkt för rattfylleri. Det var en man i 60-årsåldern som fick förlja med för provtagning och förhör. Mannen fick sitt körkort omhändertaget av polisen.

Det finns inga andra brott eller händelser att rapportera om.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen