Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Uppdaterad 19 juni 08:47

19 juni 08:02, Detonation, Jönköping

Misstänkt detonation.

07.36 uppgifter kom till polisen om att det en stund tidigare hade varit något som uppfattades som en detonation i ett trapphus på Veragatan. En inringare har uppfattat en kraftig smäll med efterföljande rökutveckling.

07.46 fyra polispatruller är framme på platsen och börjar undersöka vad som kan ha hänt.

07.53 polisen har upptäckt vissa tecken på att det kan ha varit en detonation i ett trapphus till en bostadsfastighet och en förundersökning om  allmänfarlig ödeläggelse har inletts. Polisen har spärrat av ett område för en kommande brottsplatsundersökning. Polisen söker nu efter ytterligare tecken som kan vara av betydelse för utredningen.

08.25 Polisen har gjort bedömningen att det är någon form av smällare eller liknande som har exploderat. Avspärrningarna har plockats ned. Ingen ska ha skadats i samband med händelsen.

08.45 polisen avslutar insatsen på Veragatan.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen