Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

02 juni 07:00, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

Dagens presstalesperson är Christer Fuxborg.

21.00 Varberg, misshandel.
Kommer in ett samtal från Skånegatan där det skall pågå någon form av bråk. Polis till platsen och får till sig att någon skall med hjälp av ett järnrör hotat och slagit någon över handen. Patrullen griper den misstänkte som är i 40 års åldern och han får följa med för vidare utredning. Mannen som blivit slagen över handen åker till sjukhus för att få den undersökt.

00.43 Kungsbacka, narkotikabrott m.m.
Tre killar befinner sig på Folkhögskolevägen där de misshandlar en person som tyckte att de uppfört sig illa. Anmälaren hade fått ta emot flera slag mot ansiktet i samband med tillrättavisningen. Polis till plats som lokaliserar de tre killarna och det visar sig att samtliga får följa med för provtagning då man kan misstänka att de är påverkade av narkotika. De kommer även höras beträffande misshandeln på stationen.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen