Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 02 juni 08:08

02 juni 07:48, Sammanfattning natt, Jönköpings län

God morgon! Dagens presstalesperson på ledningscentralen är Monica Bergström. Här är ett urval av händelser sedan klockan 22 i går kväll.

Polisen i Jönköpings län har sedan klockan 22 i går kväll hanterat ett 90-tal ärenden. Fyra personer har gripits misstänkta för brott.

22.40 Bråk, Tranås
Polis och ambulans larmades till en adress i Tranås där en kvinna misshandlat en man med någon typ av tillhygge. Mannen, som är i 30-årsåldern, hade fått en skada i axeln och han fördes till sjukhus i ambulans för kontroll och vård. Han fick senare lämna sjukhuset. Kvinnan, som är i 45-årsåldern, greps misstänkt för misshandel.

00.44 Bråk, Bankeryd
Polis larmades till en adress i Bankeryd med anledning av en misshandel. En kvinna hade blivit misshandlad av sin man. Mannen, som är i 50-årsåldern, greps på platsen misstänkt för misshandel. Kvinnan behövde inte följa med ambulans till sjukhus.

03.51 Stöld/Inbrott, Mullsjö
Polis larmades Med anledning av ett pågående inbrott hos ett företag i Mullsjö. Larm hade utlöst och någon rörde sig lokalen. Hundpatrull började spåra på platsen och snart kunde två personer gripas. Vid gripandet gjorde polisen en del beslag som kunde härledas till inbrottet. De båda gripna är män i 40- respektive 25-årsåldern. De båda gripna misstänks för stöld.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen