Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

02 juni 07:50, Sammanfattning natt, Östergötlands län

God morgon! Dagens presstalesperson på ledningscentralen är Monica Bergström. Här är ett urval av händelser sedan klockan 22 i går kväll.

Polisen i Östergötlands län har sedan klockan 22 i går kväll hanterat cirka 130 ärenden. Ingen person har gripits misstänkt för något brott.

01.50 Skadegörelse, Norrköping
Polis larmades med anledning av en skadegörelse i Ektorp. Ytterrutor hade krossats men ingen hade varit inne i lokalerna. En anmälan skrivs.

06.43 Inbrott, Motala
Polisen larmades till en adress i Motala då de som bor i bostaden vaknat av att en främmande person befann i bostaden. När inkräktaren konfronterades lämnade denne bostaden. Polis åkte till platsen och en anmälan kommer att skrivas.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen