Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

02 juni 07:53, Sammanfattning natt, Södermanlands län

God morgon! Dagens presstalesperson på ledningscentralen är Monica Bergström. Här är ett urval av händelser sedan klockan 22 i går kväll.

Polisen i Södermanlands län har sedan klockan 22 i går kväll hanterat ett 90-tal ärenden. Ingen person har gripits misstänkt för något brott.

22.23 Rattfylleri, Nyköping
Polis fick samtal om en misstänkt påverkad bilförare som kört i diket i Kvegerö, Nyköpings kommun. Polis åkte till platsen och föraren togs med för provtagning. Föraren, en man i 55-årsåldern, misstänks i nuläget för drograttfylleri, narkotikabrott eget bruk samt olovlig körning. Även passageraren i bilen, en kvinna i 40-årsåldern, misstänks för narkotikabrott eget bruk.

00.09 Stöld/inbrott, Strängnäs
Polis larmades med anledning av ett inbrott hos ett företag i Malmby, Strängnäs. Ett larm hade utlöst klockan 23.50 och väktare åkt till platsen. Polisen kommer att utföra en brottsplatsundersökning under dagen. Det är i nuläget oklart vad som har stulits vid inbrottet.

05.00 Stöld/inbrott, Nyköping
Polis larmades med anledning av ett inbrott hos ett företag i centrala Nyköping. I samband med rond upptäckte väktare att det var uppbrutet på flera ställen i fastigheten. Polis har varit på plats för en brottsplatsundersökning och en anmälan kommer att skrivas. Det är i nuläget klart vad som har stulits.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen