Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

20 juni 07:01, Sammanfattning natt, Jönköpings län

En sammanfattning av nattens händelser.

06.00 Polisen har under natten hanterat ett 70-tal ärenden av olika karaktär i polisområde Jönköping. De flesta är kontroller som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

22.45 Polisen tog emot ett samtal gällande en misshandel som skett tidigare under kvällen på en adress i Sävsjö. En person, en man, berättade att han blivit misshandlad av fyra personer samt att de förstört hans mobiltelefon. Polis åkte till platsen och en anmälan om misshandel och skadegörelse skrevs.

01.48 Polis larmades med anledning av ett pågående inbrott i en fastighet på A6-området, Jönköping. Larm hade utlöst och väktare samt flera polispatruller åkte mot platsen. När polisen kom till platsen fanns inga misstänkta gärningspersoner kvar på platsen. En anmälan om stöld genom inbrott skrevs.
 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen